TWEE-TWINTIG

Hallo en welkom bij het tweeëntwintigste venstertje van deze Adventskalender voor LAATBLOEIERS.

In de Tarot is 22 de laatste grote arcana: de DWAAS. Deze kaart draagt ook de nul en kun je dus ook aan het begin van de reis kunnen plaatsen. Het vertegenwoordigt de gezegdte « het doel van het pad, is het pad zelf ». De pelgrim draagt een bundel dat haar verhaal bewaart. Zij heeft haar hondje Instinct bij zich, die haar duwt of tegenhoudt. Ook heeft ze een lantaarn in de hand. De dwaas staat voor het onschuldige, dat zich kan vergissen om vervolgens weer het pad opnieuw te belopen.

Tweeëntwintig: de nummer 2 die als tweeling naast elkaar loopt. Samen concretiseren en materialiseren ze de geest.

Nummer 22 in numérologie is de bouwmeester: degene die zijn ideeën concretiseerd en manifesteerd in de materiële wereld.
Zelf ben ik een 22/4 in numerologie, een meester in bouwwerken. Het is mijn talent om structuren te bouwen die de essentie verwelkomen. Anderen helpen om hun droom te verwezenlijken, projecten te concretiseren, ideëen te materialiseren en visies te verhelderen, is wat ik het best doe en ook het leukste vind.

De online omgeving voor LAATBLOEIERS is een structuur in de virtuele wereld van internet, waarin ik de pelgrim begeleid om haar visie neer te zetten in de wereld. Een transformatie reis waarin zij zichzelf bewust gaat ontplooien.

Vandaag, een venster dat uitnodigt om opnieuw het pad te belopen. En iets wijzer deze keer.

  • weet jij welke stappen je gaat zetten op het pad van je zelfrealisatie? 

Zonnige groet,