TWINTIG

Twintig markeerd het einde van de inwijding. Het is de « tweede kans » die zich aandient om iets op een andere manier te beleven. Een tweede reeks, maar dan in een nieuwe vorm.

Twintig: de twintigste kaart van de tarot: « het oordeel ». Zijn boodschap is KIJK DIEP INJEZELF EN LUISTER NAAR JE ZIEL.

Vandaag ga je weer aan de slag in je adventsdagboek

  Observeer wat je allemaal beoordeelt en kies iets wat je een andere richting wilt geven. Iets dat een tweede kans waard is.

  Ga er met je niet-dominante hand over schrijven.

  Daarna, ga er iets creatiefs mee maken. Druk je creatief uit om dat oordeel om te zetten in iets nieuws (kleuren, plakken, schreuren en er iets anders mee maken enz).

  Als je vandaag echt niet geïnspireerd bent, raad ik je aan een oordeel te kiezen en iets te maken dat een rups, een cocon en een vlinder vertegenwoordigt. Bewust laat je de verbeelding het oordeel omvormen tot iets wonderbaarlijks: je tweede kans!

  Ik ben benieuwd wat je hebt gemaakt. Ik zou het leuk vinden om je creatie te ontvangen per e-mail op annette@laat-bloeiers.nl.  Ik ga een album maken dat in de gesloten omgeving zal worden geplaatst. Anoniem kan ook. Geef het dan even aan in de mail.

  Diepe transformatie programma

  In september 2022 start de eerste ronde van het online programma  “diepe transformatie voor Laatbloeiers”. Gedurende 12 maanden ben jij de Alchemist van je leven. Je leert wat je in kunt zetten om je volle potentie tot bloei te laten komen. Het wordt praktisch, creatief en magisch tegelijk.

  Je gaat jezelf als het ware tevoorschijn toveren.

  Dit programma wordt pas vanaf februari 2022 officieel gelanceerd.

  Je kunt als deelnemer aan deze adventskalender nu je interesse melden door je hieronder vrijblijvend in te schrijven op de wachtlijst voor meer informatie.