Twee

Niet meer in je EENtje!

 

Onze creaties ontstaan vanuit ons tweede energie centrum: de sacrale chakra.

Dit tweede energie centrum bevindt zich tussen je schaambeen en navel, achter de geslachtsdelen, richting de eerste wervel van het heiligbeen.

Misschien denk je nu « uuuh watte? » en wil je snel het venster sluiten. Wacht dan nog even 😉 zo zweverig en gek is het niet. 

De wetenschap laat ons zien dat alles uit energie bestaat. Het zit in de bouwsteen van alle materie. Dezelfde energie waaruit je lichaam bestaat, is ook degene die de stenen vormt van het huis waarin je woont. Je auto, telefoon, dieren, bomen, noem maar op, ze zijn allemaal samengesteld uit energie.

Als laatbloeiers hebben wij er baat bij om open te staan voor deze natuurlijke stroom in en om ons heen. Om te leren er mee om te gaan. Om er een bewuste richting aan te geven. 

Zodra je het hebt over TWEE, heb je het over relaties. Je bent niet meer alleen in je EENtje. In relatie tot anderen ontstaan er emoties. En emoties zijn eigenlijk energiën in beweging. 

Het is nooit te laat om die emoties een bewuste richting te geven, zodat ze bijdragen aan wat jij wilt realiseren in je leven.

Pak je schriftje erbij en stel jezelf de volgende vragen.

  • Wat zijn de stagnerende emoties die het gutsen verstoren van mijn creatieve bubbels?

  • waar stagneert mijn creativiteit? op welke plaats, in welk domein, in welke omgeving, in welke dimensie van mijn leven?

  • waar stroomt ze vrij? op welke plaats, in welk domein, in welke omgeving, in welke dimensie van mijn leven?

Stralende groet en tot morgen,

Gedurende 2022 zullen de activiteiten in de besloten online omgeving/toevluchtsoord voor LAATBLOEIRS  gericht zijn op CREATIVITEIT &  de NATUUR.

We zijn van nature allemaal creatief. Jij ook! 

Zodra je de ruimt krijgt om jezelf te ontplooien, ben je getuige van allerlij facetten van jezelf die je niet kent. Ik bewaak die ruimte graag voor jou, zodat je onderdompelt wordt door de kracht van het transformatieproces in jezelf: het bewuste scheppen van jouw nieuwe werkelijkheid en het thuis komen bij jezelf.

Klik hieronder voor het uitlegvideotje