NEGENTIEN

Negentien: een priemgetal. Dit betekent dat het alleen door zichzelf of door 1 kan worden gedeeld.

Negentien: samengesteld uit 1 (begin) en 9 (eind). Kijk eens naar die twee vensters in de kalender 😉 . Die 2 cijfers samen inspireren me autonomie en voltooiing. De cirkel is compleet. Iets is begonnen en tot een einde gebracht. Een deur gaat dicht en een andere gaat open.

De negentiende kaart van de Tarot: de Zon, die ons verteld over onze manier van schijnen op deze planeet. En over hoe wij onze plek innemen onder de zon.

Symbool van succes. De zon kan verwarmen, verbranden of ons ijskoud laten bij zijn afwezigheid.

Vandaag ga je in je advenskalender aan de slag, op een creatieve manier.

Je plek op deze aardbol. Hoeveel ruimte neem jij in? Waar groei jij momenteel in je gezin, de samenleving en de communities waar je deel vanuit maakt?

Zit je lekker ruim, of wordt je overwoekerd? of ben je zelf misschien iemand die de anderen overwoekerd?

Observeer wat er allemaal door je hoofd, je onderbuik en je hart gaat, wanneer je aandacht daar naartoe richt.

Maak er iets creatiefs mee. Door kunstzinnige zelfexpressie, kun je krachtige transformatie processen op gang zetten.

Je kunt schrijven, zingen, dansen, tekenen, mixed-media gebruiken… als je er maar iets mee DOET. Er dynamiek in brengt 😉

Kijk voor inspiratie bv naar het videootje van mijn eigen process rondom dit thema.

Zonnige groet,

PS
Vandaag 19 december 2021 is het volle maan dag: de zon en de maan. Inspirerend om mee aan de slag te gaan. Doe je vanaf januari mee aan het programma MAANDALA’S? voor zo’n €20.– per maand, echt een no-brainer. Laagdrempelig en super waardevol. Info nog een laatste via de knop hieronder.

Diepe transformatie programma

In september 2022 start de eerste ronde van het online programma  “diepe transformatie voor Laatbloeiers”. Gedurende 12 maanden ben jij de Alchemist van je leven. Je leert wat je in kunt zetten om je volle potentie tot bloei te laten komen. Het wordt praktisch, creatief en magisch tegelijk.

Je gaat jezelf als het ware tevoorschijn toveren.

Dit programma wordt pas vanaf februari 2022 officieel gelanceerd.

Je kunt als deelnemer aan deze adventskalender nu je interesse melden door je hieronder vrijblijvend in te schrijven op de wachtlijst voor meer informatie.