Zeventien

Zeventien: de energie van het eerste en zevende venster. Elk cijfer appart EN gecombineerd. Samen dragen ze de energie van de acht.

De zeventiende kaart uit de Tarot: de Ster. Een puntje van licht in de duistere nacht.

Zeventien: de avondster = gids en beschermer in de duisternis. Oriëntatie en aanpassingsvermogen om de weg te vinden.

Een vallende ster: ik doe een wens.

De zeventien nodigt me uit om na te denken over mijn plek in het universum. Ik kan ook het lichtpuntje zijn in het leven van een ander.

Vandaag ga je een wenskaart maken

  • voor iemand die op dit moment door een duistere fase gaat, op haar/zijn levenspad.
  • en/of voor jezelf, als herinnering aan jezelf op donkere dagen.
  • en/of voor de eerste persoon die in je opkomt

Ik zou het heel leuk vinden om, ook namens jou, voor alle LAATBLOEIERS die over een paar maanden in de online omgeving zullen zitten, een wenskaart te ontvangen. Jouw bijdrage kan zomaar een lichtpuntje zijn in het leven van een andere laatbloeier. Maak een foto van je creatie, of een PDF bestand, en stuur die naar annette@laat-bloeiers.nl . Mag ook anoniem als je dat liever hebt hoor. Geef het alleen even aan.

In september begint de eerste ronde van het online programma VIP programma “diepe transformatie voor Laatbloeiers”. Gedurende 12 maanden ben jij de Alchemist van je leven. Je leert wat je in kunt zetten om je volle potentie tot bloei te laten komen. En je gaat het ook daadwerkelijk ervaren. Het word praktisch, creatief en magisch tegelijk.

Dit programma wordt pas vanaf februari 2022 “op de Nederlandse” markt gebracht. Je kunt als early bird, nu al een gesprek aanvragen om te kijken of dit programma bij je past en of ik de juiste coach ben voor jou op dit moment.

Dat doe je door mij een mailtje te sturen naar annette@laat-bloeiers.nl