ZESTIEN

Ik ben een spirituele zoeker

16 december: de verjaardag van mijn zoon Guillaume.

Zestien: het Huis van God (de Toren) in de Tarot = bewustwordingskaart

Zestien: het cijfer 1 (nieuw begin) en 6 (intuïtie), zoals te zien in de eerste vensters van deze kalender 😉

Zestien: Een ontmoeting met de werkelijkheid. Naar boven is hoop (de ster, kaart 17). Beneden is de illusie (de duivel, kaart 13)

De zestien nodigt ons uit om onze oude overtuigingen te deconstrueren. Een uitnodiging om het intellect op een andere, nieuwere, manier te gebruiken.

Voor mij spreekt de zestien over menselijke waarden die verbonden zijn met het goddelijke in onszelf. Bewustwording en voorbij de schijn groeien. Het omarmen van de wet van oorzaak en gevolg.

Tussen Hemel en Aarde ervaren we allerlei uitdagingen waarbij onze persoonlijkheid is gesmeed. We worden uitgenodigd om onze eigen waarheid te vinden en het intellectuele ter discussie te stellen IN ONSZELF.

We worden uitgenodigd om verder te kijken dan de dingen en te deconstrueren om telkens weer opnieuw te bouwen.

Maak vandaag in je adventsdagboekje iets dat wordt geïnspireerd door een van de volgende suggesties.

  • Het volgen van de « navelstreng » die je ziel met je incarnatie verbindt.
  • Het onder het vergrootglas leggen van een ​​van je overtuigingen, om het te deconstrueren en er iets nieuws van te maken dat je eigen waarden uitdrukt.
  • Word je bewust van je plek: op materieel EN immaterieel niveau.

Waarschuwing! vandaag is DE dag om de mentale wereld te temmen. Luister dus goed naar alles wat er in je hoofd omgaat als ik je voorstel om in volledige autonomie te handelen, ZONDER enige specifieke richtlijn. Luister goed naar de tweestrijd tussen intuïtie en instinct. Perfectionisme en devaluatie op de loer 😉

Zonnige groet,

In september begint de eerste ronde van het online programma VIP programma “diepe transformatie voor Laatbloeiers”. Gedurende 12 maanden ben jij de Alchemist van je leven. Je leert wat je in kunt zetten om je volle potentie tot bloei te laten komen. En je gaat het ook daadwerkelijk ervaren. Het word praktisch, creatief en magisch tegelijk.

Dit programma wordt pas vanaf februari 2022 “op de Nederlandse” markt gebracht. Je kunt als early bird, nu al een gesprek aanvragen om te kijken of dit programma bij je past en of ik de juiste coach ben voor jou op dit moment.

Dat doe je door mij een mailtje te sturen naar annette@laat-bloeiers.nl