Elf

De ELF: twee pilaren die rechtop staan op de bodem, naar de kosmos reikend. Een kanaal voor de kosmische en tellurische energieën. Onze verticaliteit.

Denk ook aan de woorden “toegang”, “stroming”, “passage”. Aan energiecirculatie en aan het circuleren van informatie tussen hemel en aarde.

De Laatbloeier, met haar voeten op de grond en het hoofd in de sterren. Rechtop. In relatie tot de zichtbare en onzichtbare werelden, onder en boven haar.

De elf: een kanaal zonder weerstand, een helder kanaal waar een onbeperkte hoeveelheid creativiteit doorheen stroomt. Een uitnodiging om lichaam en ziel te herenigen en een gegronde spiritualiteit te leven. Je eigen waarheid daarin te ontdekken en daarvanuit jezelf te groeien en bloeien.

Vandaag nodig ik je uit om in je adventskalender spontaan te gaan schrijven, vanuit een van de volgende triggers.

  • Als cocreatie kanaal, ben ik…
  • In het begin is er…
  • Elf…

Ik ontvang je tekst graag per e-mail op annette@laat-bloeiers.nl. Ik maak een album van al jullie creaties, en zal die in de besloten omgeving voor laatbloeiers plaatsen zodra die open gaat. Met jouw creaties, inspireer je anderen ook weer. Wil je het anonym doen? Dat kan en zal ik respecteren. Doe het gewoon, het kan anderen echt helpen.

Zonnige creatieve groet,