Tien

De 10 is het eerste nummer. Niet langer één cijfer, maar met z’n tweeën.

Ik ben nieuwsgierig naar wat jij daarin ziet. Of je er überhaupt bij stil staat, dat de wereld om ons heen van alles verteld over onszelf.

Zelf, geloof ik daar“heilig” in. Het heeft iets magisch, om de gemanifesteerde wereld als getuige te beschouwen van wat zich ontplooit voor onze ogen. En daar vervolgens creatief mee om te leren gaan.

Waarom? Omdat er dan bewuste cocreatie ontstaat van nieuwe werkelijkheden. Voor onszelf en de wereld om ons heen.

Als je jezelf als laatbloeier steeds bewuster en dieper wortelt in het aardse. Dat je steeds verder rijkt naar het oneindige van de kosmos. Dan ontplooi je jezelf in het NU, met alles wat zich op dat moment tot je zintuigen opdient.

De eerste negen cijfers, daar heb ik je al wat inspiratie voor gegeven. Zodat je zelf ook vanaf morgen meer zelf kunt gaan exploreren.

De tien is het schakel momentje in deze kalender.

In de tien zie ik een lijn/een balk EN een cirkel/een cirkel. In mijn wereld vertegenwoordigt dit een heel nieuw begin « samen ». Een as (de staaf) en een wiel (mandala). Die samen een beweging kunnen genereren.

TIEN markeert het begin van een nieuwe bewuste dynamiek.

Vandaag slechts één vraag voor in je dagboek

  • Ben je klaar om jezelf in beweging te zetten om je droom, je heilige zoektocht, dit project dat in je hoofd leeft, te realiseren?

Zonnige groet,